5 sèries amb el sexe com a protagonista

per Redacció, el 6 d'octubre de 2019 a les 06:00
Cada dia hi ha més sèries amb el sexe com a un dels protagonistes principals. Sèries que tracten les relacions sense tabús i de manera natural. Us deixem algunes de les més ben valorades:



 


Versió sense playbuzz

Masters of sex 
Se centra en la vida del ginecòleg William Masters i de la psicòloga Virginia Johnson. La sèrie ens mostra com els estudis que van portar a terme sobre la sexualitat als anys 60 van aconseguir canviar la manera de veure i entendre les relacions de parella.

Girls 
Sèrie que segueix la vida d'un grup d'amigues que intenta trobar el seu camí professional i sentimental a Nova York. Molts crítics l'han descrit com una de les produccions més realistes que s'ha fet en els últims anys.

Love 
Narra la història del tendre Guy (Paul Rust) i l'esbojarrada Mickey (Gillian Jacobs). En cada capítol podem veure com exploren experiències que no esperaven viure, des de l'enamorament fins a les incomoditats de la intimitat.

Sex Education
La trama té com a protagonista Otis Milburn (Asa Butterflield), un estudiant de secundària verge i poc hàbil socialment que viu amb la seva mare, una terapeuta sexual. El jove es passa el dia rodejat de manuals eròtics, conversacions pujades de to i vídeos sense censura...Un dia decideix treure profit a tot aquest coneixement que no fa servir i juntament amb dos amics, la Maeve i l'Eric, crea una clínica de teràpia sexual clandestina per resoldre dubtes als seus companys. 

Tú, yo y ella
Ens explica la història del Jack i l'Emma, una parella que decideix obrir la seva relació per millorar la vida sexual. El que cap d'ells dos s'espera és acabar-se enamorant de la Izzy, la noia amb qui es veuen.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: