Aquesta nova sèrie adolescent s'està convertint en una de les més ben valorades de l'any

per Redacció, el 2 d'octubre de 2019 a les 10:33
The Politician, la nova comèdia de Ryan Murphy -creador d'èxits com American Horror Story o Glee- s'ha convertit en una de les sèries del moment. El seu humor directe i sense pèls a la llengua i les grans interpretacions dels seus actors, han fet que milers d'espectadors s'enamorin d'aquesta producció, estrenada a finals de setembre.

La sèrie de Netflix presenta un estudiant d'un institut privat de Santa Barbara (Califòrnia) que vol ser president dels Estats Units. Per a poder arribar a aquesta fita s'haurà d'afrontar a una selva encara pitjor: les eleccions per a delegat de l'institut.


Resultado de imagen de the politician netflix  gif
Ben Platt interpreta Payton, el protagonista de la ficció: un adolescent ambiciós disposat a fer el que faci falta per aconseguir el que vol, però alhora ple de dubtes i contradiccions. També surten a la sèrie, les grans Gwyneth Paltrow i Lucy Boynton, que es va fer mundialment famosa després d'interpretar Mary Austin a la pel·lícula Bohemian Rhapsody.


Tenint en compte això, no és d'estranyar que alguns crítics de sèries ja l'hagin descrit com una de produccions amb més bones interpretacions i més divertides de l'any. Vosaltres l'heu vist?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: