Així va ser el primer càsting d'OT 2020 a Barcelona

per Adolescents.cat, el 8 d'octubre de 2019 a les 09:58
Operación Triunfo és tot un fenomen i sembla ser que no para de créixer. Ahir es van començar els càstings de l’edició 2020 i Barcelona va ser la primera localitat.



Hi va haver gairebé 2.000 aspirants, que van cantar davant la mirada atenta del jurat format per Noemí Galera i altres components del programa. Els assistents van haver de cantar a capel·la durant un mínim de 30 segons.

Una de les novetats del càsting és que es va poder seguir en “streaming” durant el primer dia i es podran seguir veient mentre duri la fase selecció. Ahir hi va haver 5.000 espectadors simultanis que ja saben com va anar la jornada!

Hi havia una cua immensa d’aspirants al Palau Sant Jordi i avui es farà la segona fase de selecció també a Barcelona. Després l’equip d’OT 2020 es traslladarà a Les Palmes de Gran Canària, València, Palma de Mallorca, Màlaga, Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostela i Madrid. L’objectiu és trobar els 15 participants d’OT 2020 en una edició que començarà el proper gener o febrer, segons han assegurat els responsables del programa.

Al compte d’Instagram d’Operación Triunfo vam poder veure alguns dels aspirants que van passar ahir a la segona fase de càsting a Barcelona:

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: