Reapareix «la nena més guapa del món» al costat d'un famós

per Adolescents.cat, el 8 d'octubre de 2019 a les 10:20
Fa 12 anys una nena es va fer viral per la seva bellesa. De fet, va arribar a ser considerada la nena més bonica del món.



Thylane

Aquesta nena és la model francesa Thylane Blondeau i ara ja no és tan petita, doncs ja té 18 anys. Blondeau ha reaparegut recentment i ho ha fet amb molta repercussió a Espanya ja que ha participat en un anunci del perfum “Amor Amor” de Cacharel ni més ni menys que al costat d’Òscar Casas, germà de Mario Casas.
 

Encara que aquesta campanya està tenint molta repercussió, la Thylane mai s’ha separat del món de la moda i porta anys sent influencer a Instagram, té més de 3 milions de seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Thylane (@thylaneblondeau) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎭

Una publicación compartida de Thylane (@thylaneblondeau) el


La model francesa ha desfilat per marques com Dolce&Gabbana i Burberry i també és una de les ambaixadores mundials de l’Oréal Paris. A més, l’any passat va llançar la seva pròpia firma de roba, Heaven May.

I tu, la coneixies?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: