Instagram fa més canvis i elimina això, què en penses?

per Adolescents.cat, el 12 d'octubre de 2019 a les 09:21
Les xarxes socials cada vegada s’han de posar més estrictes en les seves polítiques de protecció de dades, seguretat i sobretot evitar l’assetjament. Fa poc Instagram anunciava que es podrien restringir usuaris i ara han fet un nou canvi: eliminar la pestanya “seguint”.

Fins ara podíem veure els “likes”, comentaris i la gent que seguien els teus contactes. A partir d’ara la pestanya del cor només et mostrarà la teva activitat. D’aquesta manera no podràs veure a qui segueixen els teus amics o quines fotos posen “me gusta”.


Vishal Shah, cap de producte d’Instagram, va explicar en una entrevista a BuzzFeed News que és una eina que gairebé no utilitzava ningú i que per això l’eliminen: “la gent no sempre sabia que la seva activitat quedava registrada i la veien altres persones. Així que teníem una eina que no estava servir pel que havia estat dissenyada”.

I tu, la feies servir? Què en penses d’aquest canvi?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: