Arriba als cinemes una peli protagonitzada per un personatge mític de la vostra infància

per Redacció, el 14 d'octubre de 2019 a les 10:32
Sempre que us hem demanat quines sèries van marcar la vostra infància, ha sortit el nom del Detectiu Conan, una ficció mítica que encara es continua emetent per TV3.

Doncs bé, si n'éreu fans tenim bones notícies! El 8 de novembre s'estrena una nova pel·lícula protagonitzada per aquest personatge: Detectiu Conan, el puny del safir blau.


Resultado de imagen de detective conan gif
Aquest cop el famós detectiu haurà d'intentar resoldre un misteriós crim mentre intenta escapar-se de Kaito Kid, un lladre professional que el segresta de manera inesperada.


Ah, i això no és tot! Si us agrada el món de l'animació, aquest novembre també arriba als cinemes One Piece Estampida, un dels millors films d'aquesta coneguda saga!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: