En Long ha parlat amb joves catalans per saber què opinen sobre la sentència

per Redacció, el 14 d'octubre de 2019 a les 18:05
Milers de persones han sortit al carrer aquest dilluns per protestar en contra de la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes.

Les manifestacions han començat a primera hora del matí i es preveu que es repeteixin al llarg d'aquests dies. El Long, d'Adolescents iCat, ha anat a parlar amb alguns dels estudiants que aquest migdia s'han concentrat a Plaça Catalunya. Això és el que li han explicat:

 

La sentència del Suprem ha condemnat als líders del procés per un delicte de sedició i de malversació de fons públics. Oriol Junqueras ha estat condemnat a 13 anys de presó i 13 d'inhabilitació, assumint la pena màxima. Per a Raül Romeva, Jordi Turull i Dolors Bassa l'alt tribunal ha imposat penes de 12 anys de presó i 12 d'inhabilitació absoluta.. Carme Forcadell ha estat condemnada per un delicte de sedició amb una pena d'11 anys i mig de presó i el mateix temps d'inhabilitació absoluta, i Joaquim Forn i Josep Rull, a penes de 10 anys i mig de presó, i el mateix d'inhabilitació absoluta. Per la seva part, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart han estat condemnats pel Suprem a nou anys de presó i nou d'inhabilitació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: