Patrocinat

Et fa mandra treure't la teòrica del carnet de conduir? Aquesta proposta t'agradarà!

per Adolescents.cat, el 15 d'octubre de 2019 a les 11:24
Segurament molts de vosaltres esteu pensant a treure-us el carnet de conduir, però us fa mandra haver d'obrir el llibre de la teòrica. Ara bé... i si aprenguéssiu les normes de circulació amb ulleres de realitat virtual?

Millor, oi? Doncs amb el RACC és possible. A les seves autoescoles us podreu formar de manera pràctica gràcies a aquesta tecnologia.

Amb les ulleres de realitat virtual, no només assimilareu més de pressa les normes de circulació, sinó que experimentareu diferents situacions al volant que us prepararan per a la conducció real.
 

I com funcionen exactament aquestes ulleres? Molt senzill, els alumnes es baixen una app, des d'on poden seguir els seus avanços, i introdueixen el mòbil en un compartiment de les ulleres. Un cop fet, visualitzen diferents escenaris -canvi de sentit, circulació en una rotonda...-i se'ls plantegen preguntes similars a les que els poden sortir a l'examen teòric. Per respondre-les, l'únic que han de fer és moure el cap, així fàcil!

Què, així fa menys mandra no? Si vols saber més sobre les autoescoles RACC, pots omplir el formulari que trobaràs més avall sense cap compromís.




 
Arxivat a:
CONSELLS
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: