Fliparàs amb els actors que donaran vida als personatges d'aquesta nova peli Disney

per Adolescents.cat, el 15 d'octubre de 2019 a les 11:38
Disney Pixar no para de fer “remakes” de pel·lícules clàssiques, i és que han vist que és una aposta segura. Films com El Rei Lleó o Aladdin, ho van petar a les taquilles dels cinemes!



Ara bé, hi ha gent que critica la falta d’originalitat en aquests “remakes”, ja que segueixen el peu de la lletra la història i els personatges de la peli original. Davant aquesta petició de canvis i originalitat, Disney ha decidit fitxar actors i actrius ben diferents del personatge original de les pel·lícules. Ho vam veure amb l’actriu que han seleccionat per donar vida a l’Ariel, la sireneta.

Ara s’ha fet públic que es farà un “remake” de la Ventafocs. I sabeu qui seran els protagonistes? La Camila Cabello, que encarnarà a la Ventafocs i l’actor Billy Porter, que donarà vida a la fada madrina! 

Tots i totes coneixem la cantant Camila Cabello, però per qui no estigui al cas de qui és Billy Porter, és el guanyador de l’Emmy al Millor actor per la sèrie “Pose” i un dels majors activistes dels drets LGTBIQ+. Ell mateix ha estat l’encarregat d’anunciar-ho en una entrevista al New Yorker.
 

Que un home negre i homosexual doni vida a un dels personatges més mítics de Disney, és quelcom a celebrar ja que és un referent per una multitud de nens i nenes!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: