6 senyals que mostren que hi ha atracció sexual

per Redacció, el 17 d'octubre de 2019 a les 11:43
El llenguatge corporal ens pot servir per desxifrar si la persona que ens agrada està interessada en nosaltres. Així ho assegura el psicòleg Ronald E Riggio, que detalla els aspectes que reflecteixen atracció sexual:


 


Versió sense playbuzz
Contacte visual prolongat
Mirar-se als ulls fixament, suggereix que hi ha atracció i desig de connectar amb l'altre.

Posició corporal oberta
Asseure's amb les cames separades, moure els braços mentre es parla i inclinar el cap són alguns dels gests que utilitzem de manera inconscient quan volem intimar amb la persona que tenim davant.

Mullar-se/mossegar-se els llavis amb la llengua
És un dels senyals més clars que hi ha de flirteig i una clara mostra de sensualitat.

Somriure constantment
Quan ens sentim atrets per la persona amb qui estem parlant, tendim a riure més. Per una banda perquè és una manera d'alliberar els nervis, i per l'altre, perquè volem deixar clar que estem còmodes parlant amb ell/a.

Assentir diverses vegades
Segons l'expert, quan estem interessats en algú, acostumem a mostrar-li de manera molt clara que l'estem escoltant assentint amb el cap.

Apropar-se
Quan ens agrada algú, solem buscar el contacte corporal d'alguna manera, ja sigui tocant-li l'espalla o apropant-nos més a ell/a amb el cos.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: