El Miki es pronuncia sobre la situació a Catalunya amb aquest contundent missatge

per Adolescents.cat, el 18 d'octubre de 2019 a les 12:34
"Que nadie se confunda. Esto no va de independencia. Va de justicia. Y que no os engañe la tele. Casi la totalidad de la gente que ha salido y que saldrá hoy a la calle, es pacífica".
 
Aquest és el tuit que ha fet Miki Núñez aquest matí mostrant el seu suport a la vaga general d'aquest divendres i a les manifestacions que han tingut lloc en contra de la sentència del procés.


Un tuit que ha generat debat a les xarxes socials, on hi ha hagut divisió d'opinions. Mentre alguns han aplaudit que el cantant es posicionés, altres li han recriminat que es mostri a favor de les mobilitzacions. Què en penseu?

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Miki
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: