Netflix prohibirà una de les pràctiques més esteses entre els seus usuaris!

per Redacció, el 23 d'octubre de 2019 a les 10:15
Adéu a compartir la contrasenya de Netflix. La companyia ha anunciat que vol acabar amb aquesta pràctica tan estesa entre els joves i que està buscant les mesures per a fer-ho.

Netflix, doncs, vol que cada persona que utilitzi els seus serveis en pagui el cost, ja que si no, diuen, el seu model no és sostenible.


El director de producte de la companyia, Greg Peters, ha reconegut que estan monitorant l'ús compartit de contrasenyes per tal de saber quins usuaris duen a terme aquesta pràctica. "Estem analitzant la situació i estudiant una manera amigable de frenar-la", ha explicat.

A hores d'ara, però, Netflix encara no ha explicat quan començarà a "prohibir" l'ús compartit de contrasenyes ni tampoc com ho farà. Això sí, han dit que s'hi volen posar aviat. Per tant, caldrà estar atents.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Netflix
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: