5 coses que no sabies fa 5 minuts [Vol.3]

per Adolescents.cat, el 1 de novembre de 2019 a les 06:00
Sempre hi ha preguntes per respondre i dubtes per resoldre. Per això, us deixem 5 coses que no sabíeu fa 5 minuts, perquè sempre està bé aprendre coses noves!



 


Versió sense playbuzz

Milions d’arbres són plantats cada any accidentalment per esquirols que enterren les seves nous i no recorden on les havien amagat.

El 1987 American Airles es va estalviar 40.000 dòlars l’any només eliminant una oliva de cada amanida que es servia a primera classe.

Les girafes es poden netejar les seves pròpies orelles amb la llengua. Imagina’t com deu ser la llengua d’una girafa!

Si et vols mantenir despert/a al matí, has de saber que és més eficaç menjar una poma que prendre’t un cafè. La fructosa té un efecte estimulant que perdura més temps que la cafeïna.

S’utilitzen més raspalls de dents blaus que vermells. Per què? Alguna cosa del nostre subconscient, suposem...

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: