Les contundents paraules de Bad Gyal sobre la situació de Catalunya

per NacióDigital, el 28 d'octubre de 2019 a les 09:12
La cantant Alba Farelo, més coneguda com a Bad Gyal, ha carregat contra la repressió policial que s'està vivint en dos punts del planeta: a Catalunya en les últimes setmanes i a Xile, en el marc de les protestes contra el govern. "La violència del poble per voler manifestar les seves idees mai es podrà comparar amb la de la policia", ha assegurat. 
 

Bad Gyal s'ha pronunciat a través de les seves històries d'Instagram al seu compte oficial, on ja s'ha posicionat altres vegades contra les actuacions policials. Mesos enrere va criticar contra l'alcaldessa Ada Colau i la seva gestió del tracte policial als manters.

Farelo també ha enviat el seu suport a Xile, on el país segueix en jornades constants de protestes amb milions de persones als carrers de les ciutats més poblades. La cantant ha rebut avui els disc d'or de diverses cançons seves, un fenomen a Catalunya i en el panorama internacional de la música urbana.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: