Les 4 mentides més utilitzades a l'hora de lligar

per Redacció, el 4 de novembre de 2019 a les 09:56
Tot i que els experts ho desaconsellen, el cert és que la gran majoria de nosaltres no és totalment sincer a l'hora de lligar. Així ho assegura un estudi publicat a la Journal of Communication en què s'analitzen les mentides més repetides a Tinder, una de les apps de cites amb més èxit a nivell mundial. D'acord amb la investigació, aquestes són les mentides que més s'utilitzen a l'hora de lligar: 


 


Versió sense playbuzz

1. "No puc quedar perquè....". Segons la investigació, és una de les mentides més utilitzades quan algú t'està fent servir com a comodí: és a dir, et té allà per si de cas, però realment està interessat/da per una altra persona. 

2. "A mi també m'encanta el cinema, l'esport...". Una altra mentida molt repetida és la d'inventar-se aficions per tal de connectar amb l'altre. Una estratègia bastant poc encertada, ja que la persona que ens agrada acabarà descobrint la veritat més aviat que tard. 

3. "No et vaig contestar perquè se'm va acabar la bateria del mòbil". L'excusa de la tecnologia és una altra de les més habituals. Si l'altra persona la fa servir sovint és un indicador que no està massa interessat/da a quedar en tu. 

4. "Avui no puc quedar, estic molt cansat/da". Si bé és cert que pot ser veritat, normalment es tracta d'una excusa per posposar o anul·lar una cita. I és que, si tens moltes ganes de quedar amb  una persona, normalment deixes de banda el cansament.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: