7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 4 de novembre de 2019 a les 11:29
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys 
Un dia vaig anar a dinar a casa els meus avis, anava vestida amb un vestit negre amb flors roses. I quan estava caminant pel carrer tu vas sortir de casa, anaves amb un gos enorme. Després d'això, jo vaig anar cap als ferrocarrils de Sarrià i allà ens vam tornar a trobar. Tu vas entrar per la porta del costat de la que havia entrat jo, però al minut vas venir al meu costat. Vam parar a la mateixa parada i des de llavors que penso en tu. Tant de bo torni a passar. 

Noia, 17 anys 
Quan et vaig conèixer sabia que no tornaria a ser la mateixa. Els teus ulls són hipnotitzants i el teu somriure massa encantador per a descriure'l. Ens vam conèixer fa 2 anys ja i la veritat és que a vegades m'encantaria dir-te el que sento, però la timidesa em frena. Tant de bo algun dia t'adonis que sempre hi ha hagut algú que t'ha estimat amb tot el seu cor. 

Noia, 14 anys 
Tu vas al D i jo vaig al B. Ens coneixem de tota la vida i sé que abans t'agradava, però jo no ho sabia. M'ho van dir i vaig començar a sentir coses per tu. Cada dia que passa m'agrades més. Tu ets ros, alt, i amb els ulls marrons. Sembla que m'evites i no entenc per què... Dubto que llegeixis això, però m'agrades molt i no sé què fer. Si ja saps qui sóc, obra'm si us plau. 

Noia, 15 anys 
Ens vam conèixer el divendres 18 d'octubre, a la línia lila, a la tarda. Des que et vaig veure em vas semblar guapíssim. Tenies els ulls blaus i portaves com un "polar" vermell. Anaves amb amics crec i duies una màrfega i crec que un sac. Estaves assegut i jo estava dreta. Portava un monyo i la resta dels cabells sense recollir i un top blanc i groc. Veu deixar seure a una nena petita al teu costat i ella va dir alguna cosa i els dos vam riure. Juraria que ens anàvem mirant. Jo vaig baixar a Bac de Roda i tu a Sant Martí. Si ets sents identificat, deixa un missatge als comentaris plis.

Noi, 17 anys 
Ens asseiem junts cada dia. Al llarg de les setmanes m'he anat adonant que penso cada dia en tu. Jo amb aquests temes sóc bastant tímid. El que em fa tirar cap enrere és el fet que tu potser no vulguis i et perdi com amiga. Tu ja ho vas dir un dia, que els tios no pillem les indirectes. Doncs tens raó perquè em vas fer pensar i pensar durant dies el que significava una story que vas penjar amb mi. I encara segueixo així... 

Noi, 17 anys 
Fa com un mes o així els dos hem començat a fer guitarra al mateix lloc i des que vas entrar per la porta em vaig fixar en tu. Ets castany amb els ulls verds i ets bastant alt. Si et sents identificat digues alguna cosa a la següent classe! 

Noi, 13 anys
Des de fa uns mesos em vaig enamorar de tu, el teu nom comença amb la (A) i acaba amb (L). Vam començar sent amics a través de l'insta, però el que sento per tu és més que això. Tu vius en un poble diferent, vas a un altre insti i fas bàsquet. Si saps qui sóc, si us plau, envia'm un missatge pel WhatsApp.



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: