Uns lladres assalten la casa de Rosalía amb la seva mare a dins

per NacióDigital, el 4 de novembre de 2019 a les 12:08
Uns lladres van assaltar la matinada de dijous la casa familiar de la cantant Rosalía situada al municipi de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat).

Segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra, els assaltants van entrar a casa de l'artista quan hi havia la seva mare a dins, i amb una serra radial i van obrir la caixa forta que hi havia en una de les habitacions. Un cop feta aquesta acció, es van emportar el contingut .


La mare de la cantant es va adonar del robatori, que es va produir mentre Rosalía es trobava a Sevilla recollint un premi. La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets i saber què s'han endut de la caixa forta.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: