9 noies adolescents i experiències reals que no et deixaran indiferent: així és l'obra que no et pots perdre

per Redacció, el 5 de novembre de 2019 a les 11:52
Hi ha obres que et marquen: no pots apartar la mirada de l'escenari quan ets dins el teatre i no pots parar de pensar en el que acabes de veure i escoltar quan ja ets fora. Aquest és el cas de Paisajes para no colorear, una obra protagonitzada per nou adolescents xilenes que donen la seva visió del món i de la violència amb què s'han d'enfrontar.

Paisajes para no colorear, doncs, no és una història de ficció, sinó una història creada a partir de fets reals apareguts a la premsa o viscuts per les mateixes protagonistes. Ara bé, no us penseu que les noies s'estan quietes damunt l'escenari explicant experiències, perquè no és així. L'obra està plena de música, humor, coreografies i vídeos en directe que fan que passi volant. 



Nosaltres hi vam anar i la veritat és que ens va encantar! Així que us recomanem moltíssim que l'aneu a veure al Teatre Lliure de Barcelona. Només hi serà fins al 17 de novembre, per tant afanyeu-vos a comprar les entrades


Ah, i això no és tot. Heu de saber qui si us feu el carnet Generació Lliure, podreu anar a veure aquesta obra i tots els altres espectacles del Teatre Lliure per només 9 euros! Podeu trobar més info aquí. 

Aneu a veure-la, val molt la pena!

 Comprar entrades
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: