Les 10 millors frases de V de Vendetta

per Redacció, el 5 de novembre de 2019 a les 12:18
Avui, 5 de novembre, se celebra la Bonfire night o Nit de les fogueres. Una data que es va establir al calendari per no oblidar la conspiració de la pólvora. Un complot ideat el 1605 per Guy Fawkes que tenia per objectiu fer volar pels aires el Parlament britànic i desencadenar una revolució. 

D'aquest episodi històric en va sorgir la màscara de Guy Fawkes, utilitzada a la mítica pel·lícula V for Vendetta i que actualment s'ha convertit en un símbol. És per això que avui us hem volgut fer un recull amb les millors frases d'aquest film: quina us agrada més?

 


Versió sense playbuzz


"El poble no hauria de tenir por dels seus governants. Són els governants els que haurien de tenir por del poble". 

"El meu pare acostumava a dir que els artistes menteixen per dir la veritat mentre que els polítics menteixen per amagar-la". 

"Cada acció provoca una reacció oposada o igual".

"Una ment oberta pot canviar el món".

"Els símbols tenen el valor que els doni la gent. Un símbol per si sol no significa res". 

"Res és segur i tot és possible". 

"La coincidència no existeix. Només la il·lusió de la coincidència". 

"Justícia, igualtat i llibertat són alguna cosa més que paraules. Són metes".

"Aquest concert li dedico a la senyora Justícia en honor a les vacances que sembla que s'ha agafat i en reconeixement a l'impostor que ha ocupat el seu lloc".

"El que creus o creus de veritat o és el que els altres volen que creguis?".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: