Instagram anuncia que prohibirà aquestes emoticones, per què?

per Adolescents.cat, el 6 de novembre de 2019 a les 10:19
Instagram i Facebook estan fent molts canvis per garantir la seguretat dels usuaris. Ara, la companyia ha actualitzat les seves normes comunitàries i anuncia que prohibirà l’ús d’emoticones amb connotacions sexuals.



De moment, la companyia no especifica quins emojis són exactament. Però d’entrada sembla ser que les que s’han utilitzat com a símbols sexuals (préssec, albergínia, puny i gotetes), poden ser censurades si s’utilitzen en un context clarament sexual. Un exemple clar és, per exemple, si poses el puny i les gotes junts.

Un portaveu de Facebook va parlar amb la revista americana “Fast Company” i va explicar que les emoticones no s’eliminaran de les aplicacions, sinó que s’analitzarà en en quin context es fan servir.

Les noves normes comunitàries de Facebook. // Facebook


Hi ha diferents opinions al respecte:

 
Què en penses, et sembla una bona iniciativa? Explica'ns-ho als comentaris!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: