Estan sortint aquests dos famosos? Això és el que se sap

per Redacció, el 6 de novembre de 2019 a les 10:21
Des de principis de 2019 que el còmic Pete Davidson no ha parat de ser notícia a les xarxes socials, i no precisament per la seva feina, sinó per les seves relacions.

A principis d'any anunciava que ho havia deixat amb Ariana Grande, després que estava sortint amb l'actriu Kate Beckinsale, uns mesos més tard començava una relació amb la model Margaret Qualley i ara s'acaba de saber que torna a tenir nova parella: Kaia Gerber.


Segons informen diversos mitjans nord-americans, la relació va començar fa poques setmanes quan tots dos van ser vistos per primera vegada sopant junts a un restaurant de Nova York.

Com era d'esperar -sobretot tenint en compte el passat de Pete Davidson- Twitter ja s'ha omplert d'apostes sobre quant durarà aquesta nova parella. Sigui com sigui, de moment cap dels dos ha confirmat ni desmentit la notícia. Així que caldrà esperar. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: