Alerta! Corre una nova a estafa a Instagram sota el nom d'aquesta famosa marca

per Adolescents.cat, el 7 de novembre de 2019 a les 09:39
Els perills que comporten les xarxes socials i internet ens són coneguts. L’última estafa que i ha a Instagram és ni més ni menys que sota el nom d’Adidas.

La policia i els Mossos periòdicament avisen de noves estafes que utilitzen marques conegudes per obtenir dades que arribin a extorsionadors o delinqüents cibernètics. L’última estafa que han descobert els Mossos, és una que es fa passar per la famosa marca esportiva Adidas amb un fals anunci dirigit a joves que volen ser “influencers”.


El missatge és atractiu: prometen que rebràs de forma gratuïta productes d’Adidas, viatges i altres sorpreses, a més d’un augment de “followers”. Quin requisit et demanen? Tenir un compte d’Instagram amb 150 seguidors mínim i publicar imatges amb peces de roba de la marca als “stories”.
 

Tot això és totalment fals i no només fa que creixin comptes falsos a Instagram, sinó que poden robar-te informació privada per utilitzar-la il·legalment.

T'havies trobat amb aquest anunci? Explica'ns-ho als comentaris!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: