L'aplaudida resposta d'Emma Watson sobre si està soltera o no

per Redacció, el 7 de novembre de 2019 a les 09:48
"Tinc 29 anys i de vegades estic estressada. I per què? Doncs per culpa dels missatges subliminars. Si no t'has fet una casa, si no tens marit ni fills i estàs a punt de fer els 30, pots arribar a sentir molta ansietat". Així ha definit Emma Watson la pressió social que experimenten moltes dones a causa dels estereotips presents en la societat.

En una entrevista a Vogue, l'actriu explica que està farta que li demanin si té o no té parella i és per això que ha decidit donar sempre aquesta resposta: "No estic soltera, estic emparellada amb mi mateixa".


D'aquesta manera, l'artista vol lluitar no només contra el sexisme i els prejudicis socials, sinó també contra la idea de l'èxit associat a la parella. I és que, per fer feliç i està satisfet, no cal tenir una relació estable amb una altra persona, sinó amb un mateix.

Resultado de imagen de emma watson gif
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: