7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 11 de novembre de 2019 a les 12:08
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 15
Ens vam veure per primer cop a un skatepark i en aquell moment em vas semblar molt atractiva, al cap d'uns mesos vam estar parlant i em va agradar molt la teva manera d'expressar-te. Ara que ja hem quedat dos cops i et conec més he d'admetre que m'estic enamorant de tu, sóc la noia que sempre et dedica cançons. Si ets sents identificada, obra'm si us plau. 

Noia, 14
Ets una noia de Granollers, tens uns ulls preciosos i ets taaant divertida... parlem moltíssim i tens nòvio però em vas dir que era una relació oberta. Les dues vam estar al concert d'Ebri Knight a La Garrinada (Argentona) però no ens vam trobar. M'encantaria veure't. Sóc de Mataró.

Noia, 16 anys
Treballo al restaurant de la Costa Brava i fa poc vas venir a sopar amb la teva mare i la teva àvia crec. Ens vam mirar un parell de cops i després vas marxar i em vaig quedar amb les ganes de demanar-te l'insta, no sé com fer-ho per trobar-te. 

Noi, 15 anys
Ens coneixem des de l'escola, ets un noi bi i sé que et vaig estar agradant durant un temps (crec que tu no saps que jo ho sé), anem al mateix insti (Lleida), però a diferents classes. Només et volia dir que a mi també m'agrades, però em costa admetre que són bi. Si et sents identificat, confirmem que també t'agrado. 

Noia, 16 anys
Et veig cada dia al bus per anar a classe des de la Bordeta. Ets un noi de 2n de batxillerat i la teva classe està a la vora de dibuix. Mai m'he atrevit a dir-te res, però em provoques molta curiositat. M'agradaria deixar la meva vergonya de banda i venir-te a parlar algun dia, encara que només et vegi al bus i a l'insti.

Noia, 18 anys
Ens vam veure el dia 5 de novembre. Jo vaig agafar el tren a les 9:53 del matí a Sant Quirze, i tu ja hi eres, així que ets de Sabadell. Em vaig asseure davant teu, i quan et vaig veure em vas fascinar, perquè ets el noi més bonic que he vist mai. Ets castany amb cabells curts, ulls marró-verdós i ametllats (preciosos), la barbeta una mica quadrada i un somriure bonic, encara que no tens les dents perfectes. Portes un aro al nas (costat esquerre), i una arracada a l'orella dreta. Escoltaves música, i vam baixar els dos a Plaça Catalunya, estaves adormit i et vas despertar a l'últim moment, m'hagués agradat que no ho haguessis fet i que t'hagués hagut de despertar jo.

Noi, 16 anys
Fa anys que ens coneixem. Anem a la mateixa classe i segons tu, som millors amics. No puc evitar no enamorar-me dels teus ulls i les abraçades que em fas. Així que espero que algun dia sentis el mateix amor que sento jo per tu, i si ho fas, fes-m'ho saber.


 
Arxivat a:
OCI, crush, indirectes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: