Quines conseqüències pot tenir el canvi més polèmic d'Instagram?

per Redacció, el 18 de novembre de 2019 a les 12:08
Durant aquests anys Instagram ha detectat que l'obsessió d'algunes persones pels likes és un problema i pot arribar a augmentar la pressió social. És per això que va iniciar una prova pilot l'any passat que consistia en amagar els "m'agrada" de les publicacions. 

La prova es va començar a fer al Canadà, Austràlia, Irlanda, Itàlia, el Japó, Nova Zelanda i el Brasil i ara ja ha arribat a la resta de països, inclòs Espanya. Per tant, si deixes de veure el número de "likes" a les publicacions, és que formes part del test que està duent a terme l'app abans d'aplicar aquest canvi en els dispositius de tots els usuaris. 

Resultado de imagen de like instagram gif

Així doncs, amb aquest nou pas, tot apunta que l'any que ve els "m'agrada" ja hauran desaparegut definitivament d'Instagram. I quines conseqüències pot tenir aquesta decisió?

Doncs la "caiguda" d'alguns i algunes influencers. I és que, en els territoris on ja fa temps que s'ha introduït aquest canvi, els "likes" han caigut en picat. Segons un estudi elaborat per Hype Auditor els instagramers de països com Brasil ara tenen un 30% menys de likes que abans i això fa que siguin menys atractius per les marques comercials. És per això que alguns experts assenyalen que, amb aquesta modificació, Instagram podria posar fi al negoci dels influencers.

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Instagram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: