7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 18 de novembre de 2019 a les 12:48
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys 
Et trobo una persona increïble. Ets brutal en tots els sentits i sempre em dibuixes un somriure a la cara. Ara quan et miri sense dir res hauries de saber que és perquè em perdo en l'univers dels teus ulls pensant en com m'arribes a agradar tant. (Per cert. m'encanta que hagis estat concebut l'Himàlaia). 

Noia, 15 anys 
Ens vam conèixer aquest estiu. Vam coincidir en una estada a Anglaterra i ens vam fer molt amics. Després vam seguir parlant i entre nosaltres va haver-hi alguna cosa però al cap d'un temps vam deixar de parlar. Avui en dia encara penso constantment en tu i no et puc oblidar. T'he estimat, t'estimo i com et vaig dir sempre t'estimaré. 

Noia, 17 anys 
Les dues juguem a bàsquet i fa uns anys vam jugar en contra. Aquest estiu vaig anar amb una amiga a veure al teu equip i quan et vaig veure vaig sentir alguna cosa cap a tu. No hem parlat, però ens seguim a Instagram. No sé si t'agraden les noies però tinc l'esperança que algun cop et fixis en mi. 

Noia, 17 anys
Ens vam conèixer a l'empalmada de Tarragona per una amiga que tenim en comú. Vam començar a parlar per whats a principis d'octubre i hem quedat un parell de cops. Les nostres converses van acabar i això em posa trista i crec que a tu també. Ets un noi molt dolç, amb uns ulls marrons molt bonics i jugues a tenis. Només dir-te que no crec que ho vegis però que sàpigues que m'encantes i que m'hagués agradat intentar-ho. 

Noi, 18 anys 
Et vas asseure davant meu, amb una motxilla Eastpack negre. Tenies un iPhone amb funda blava, i estaves abraçada a la motxilla mirant el mòbil. Jo anava amb camisa verda. Quan em vas donar un cop amb la cama, em vas demanar perdó i em vas somriure, i jo te'l vaig retornar. M'agradaria conèixer-te... Em vas encantar. 

Noi, 15 anys 
Ens coneixem des de ben petits, em vas començar a agradar quan et feia de "psicòleg" a l'assignatura de projectes. Sempre he sigut l'amic que t'aconsella sobre els temes amorosos. Sí creus que saps qui sóc i també t'agrado, envia'm un whats. 

Noi, 17 anys
Ens vam conèixer a finals d'estiu i tu estaves afònica. Anem al mateix insti tot i que no fem el mateix curs. Fa un temps que parlem i crec que sents alguna cosa però no et vols arriscar, i a mi em passa el mateix.


 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: