Així és el nou mètode anticonceptiu que es podrà comprar d'aquí poc

per Redacció, el 27 de novembre de 2019 a les 11:33
A partir del 2020 hi podria haver un nou mètode anticonceptiu masculí al mercat. Es traca d'una injecció que s'aplica als testicles i que té una efectivitat de més del 97% durant 13 anys. És a dir, els seus efectes duren més d'una dècada! 

La substància que s'injecta inhibeix la producció d'esperma i crea com una espècie de capa gelatinosa que impedeix que surtin els espermatozoides. De moment, la injecció ja ha estat provada en més de 300 homes i els resultats han estat positius. 



Resultado de imagen de wow gif

Ara només falta que l'Agència de Control de Medicaments l'avaluï i l'aprovi per tal que es pugui distribuir en farmàcies i centres mèdics. 


El punt negatiu d'aquest mètode és que només se centra en disminuir el risc d'embaràs i no protegeix de les malalties de transmissió sexual. En aquest sentit, els condons continuen sent el mètode més segur.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: