8 sèries noves per començar aquest desembre

per Redacció, el 2 de desembre de 2019 a les 10:41
Aquest desembre totes les plataformes estrenen noves sèries i algunes tenen molt bona pinta. Us en fem un llistat per si us ve de gust començar-ne alguna:

 


Versió sense playbuzz



Sèries noves 

Foodie Love 
Tot comença quan un noi i una noia es coneixen a través d'una app que connecta persones amb gustos gastronòmics similars. A poc a poc hauran de decidir si les preferències que tenen en comú són prou per construir una relació de parella. On la puc veure? HBO. Quan? A partir del 4 de desembre. 

Merlí: Sapere Aude 
La sèrie se centra en el desig d'aprendre de Pol Rubio i en el seu procés maduratiu, amb la universitat com a escenari principal. Tot girarà al voltant de Pol: la família, els nous amics, els nous professors i els nous amors... I també en Bruno, el seu amic incondicional, i fill de Merlí. On la puc veure? Movistar+. Quan? A partir del 5 de desembre. 


Navidad en casa 
Cansada que tothom opini sobre la seva vida sentimental, la Johanne inicia una intensiva cerca per trobar parella abans de Nadal i poder-la presentar a la família. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 5 de desembre 

Un lugar para soñar 
Una noia vol començar de zero i deixar enrere un traumàtic episodi que ha viscut. És per això que es trasllada al nord de Califòrnia, on l'esperen moltes sorpreses i potser, també, l'amor. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir de 5 de desembre. 

Días de Navidad 
La sèrie, de 3 episodis, segueix la història de quatre germanes en diferents moments de les seves vides el dia de Nadal. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 6 de desembre. 

El vecino
El protagonista de la sèrie és el Javier (Quim Gutiérrez), un noi que "hereta" els poders d'un extraterrestre després que aquest mori. Tot i tenir l'oportunitat de convertir-se en un superheroi gràcies a les seves noves habilitats, les coses no li acabaran d'anar bé. On la puc veure?Netflix. Quan? A partir del 31 de desembre. 

Sèries que tornen 

Vikingos, temporada 6 
Després d'anys de revoltes i tragèdies, els vikings segueixen amb el seu desig de conquista i en aquesta nova temporada viatjaran a llocs desconeguts i nous per a ells. On la puc veure? TNT. Quan? A partir del 10 de desembre. 

You, temporada 2 
Torna You, la sèrie sobre un jove obsessiu i controlador que utilitza les xarxes socials per apropar-se a la noia que li agrada. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 26 de desembre.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: