Aquest desembre s'estrena una peli catalana que té molt bona pinta

per Redacció, el 5 de desembre de 2019 a les 10:24
Hi ha pel·lícules que fan emocionar i que se't queden gravades a la ment durant dies. Sense Sostre, que s'estrenarà el 20 de desembre, té pinta a ser un d'aquests films. 

De què tracta? Sense Sostre és la història del Joan (Enric Molina), un sense sostre alcohòlic que malviu als carrers de Barcelona en companyia del seu gos Tuc. Gairebé no té contacte amb la seva família: només veu el seu pare molt de tant en tant i de vegades es truca amb la seva filla Roser (Laia Manzanares). Després d'una d'aquestes trucades, el Joan s'abandona a una borratxera en què acaba per perdre el Tuc i sent apallissat. Un últim impuls el duu a fer un viatge cap a un lloc que només ell coneix. 


Una dada a destacar de la pel·lícula és que està protagonitzada per un actor, Enric Molina, que ha viscut durant molts anys al carrer. "La meva mare em va dir en una ocasió: persevera, la teva oportunitat arribarà. I tenia raó. La vida pot canviar de cop. Ara puc pagar-me la meva habitació i estic vivint el meu somni", assegura. 


A més a més, Sense Sostre també compta amb la participació d'intèrprets professionals com Laia Manzanares, a qui molt coneixereu pel seu paper d'Oksana a Merlí. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @ivanchato

Una publicación compartida de Laia Manzanares Tomàs (@laiamanzanares) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: