7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 15 de desembre de 2019 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys

Farà mig any que ens vam conèixer. Jo et vaig obrir perquè sí, vam seguir parlant i m'he acabat pillant de tu. El teu somriure pot amb mi. Tant de bo més moments a soles al teu costat. Has fet que dubti de la meva sexualitat, ara mateix només vull estar amb tu.

Noia, 16 anys

Dubto molt que vegis això… Vas a la meva classe i ens asseiem gairebé de costat, només ens separa el passadís. A la classe parlem poc i alguna vegada se’ns han creuat les mirades. Vesteixes amb colors molt neutres i adoro les teves Air Force 1 de color blau mig ronyoses. Tens els ulls i els cabells castanys i un somriure preciós. Em posa molt com se’t marca la mandíbula quan t'estàs adormint a classe…

Noi, 14 anys

Buff...Tens moltes qualitats i jo no m’havia fixat amb tu, però ara que ens han tornat a barrejar sempre intento treure algun tema, però com que no m’atreveixo t’ho dic per Whatsapp i dic alguna cosa com demanar-te si hi ha deures. Però els deures no m’importen, m’importes tu.

Noi, 19 anys

Porto des de l’estiu del 2016 enamorat de tu. Des del primer cop que et vaig veure en aquell cotxe sé que sento alguna cosa. Vas estar un temps amb un amic meu i llavors al cap d'un any vas sortir amb mi i em vas trencar el cor. Ja deus saber qui sóc “carinyu” meu. Et trobo a faltar, la distància i no veure’t em mata. 

Noi, 17 anys

Des que et vaig conèixer em vas encantar per la teva sensibilitat i els teus encants. Ets una noia de poques paraules, guapíssima, sensible, tímida i molt intel·ligent. Estic bastant convençut que no t'agrado, però necessitava desfogar-me en algun lloc. I qui sap si en veure aquesta inderecta, rebo un missatge teu... 

Noi, 17 anys

Molts matins ens trobem al metro. Agafes la línia verda a Plaça Catalunya i véns de la vermella, pero no sé quina parada. Vas amb una motxilla vermella amb una cinta groga i dues o tres xapes, i normalment també portes un llaç groc petit a la samarreta. Gairebé sempre vas amb una altra noia. A l'estiu em vaig fixar en que no portaves les cames depilades i em va flipar molt perquè penso que ets molt valenta. Si ho llegeixes sabràs perfectament que sóc jo perquè sempre et miro i tu em fas un petit i dissimulat somriure. Només vull que sàpigues que penso molt en tu i sempre tinc ganes que arribi dilluns per veure’t.

Noia, 15 anys

Tots dos ho obviàvem, però la por de ser rebutjats sempre ens guanyava. Ara estem lluny, jo a Canadà i tu a Barcelona. Em fot que siguem tan iguals, l'únic diferent que tenim entre els dos es que els teu sentiments cap a mi van marxar i els meus cap a tu encara no estan preparats per dir adéu. Portem mesos parlant i cada dia et fas més especial i tinc més por de perdre’t… Em fas molt feliç i m'has ensenyat moltes coses. No et demano que sentis el mateix, simplement et demano que no te’n vagis.



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: