Així sona la cançó inèdita de l'Amaia que ha revolucionat Instagram

per Adolescents.cat, el 23 de desembre de 2019 a les 11:07
Ni ella sap com es titularà la nova cançó, però l’Amaia va sorprendre el públic del Liceu el passat divendres 20 de desembre amb un tema que sembla ser que serà tot un “hit”.

En ple concert al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, en el que l’Amaia va interpretar alguns dels seus temes, en va versionar altres i fins i tot va tocar una peça de piano clàssic d’Albéniz; la cantant va decidir sorprendre a tothom amb una nova cançó que no ha deixat indiferent a ningú. La melodia s’enganxa, però la lletra també dóna de què parlar:


"Voy a fumarme un cigarro para poder causar mejor impresión. Hoy saldré con mis amigos y ligaré un montón, pero sin corazón. Esta mañana me he despertado y no he pensado en ti, pero me he acordado de lo que eres para mí. Todos mis amigos están enfadados conmigo, no les puedo contestar. Tus mensajes eclipsan a todos los demás”.

Vàries persones del públic van enregistrar el moment, que es va fer viral a Instagram:

 

També la pots veure a Youtube:



Tens ganes que la gravi?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: