7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 30 de desembre de 2019 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys
Un dijous de finals de novembre els dos vam anar al Konig de Fontajau. Vam estar tot el sopar mirant-nos, anaves amb una samarreta vermella de kellogg's sinó recordo malament. M'agradaria molt saber com et dius. Si saps qui sóc contesta aquest post.

Noi, 18 anys
El 29 de novembre et vaig veure al voltant de les 7 de la tarda, a Plaça Catalunya, Barcelona. Em vaig creuar amb tu a un dels semàfors de les cantonades. Tu creuaves mirant en direcció a l'entrada del Corte Inglés i jo al contrari. Em sembla que duies una jaqueta groga-taronja i uns texans una mica oberts. Eres rossa. Jo duia una jaqueta verda i uns texans foscos. Ens hem mirat quan jo creuava i després ens hem girat tots dos per fer-ho de nou. Si et sents identificada, respon a això si et ve de gust, no perds res. M'he quedat amb unes ganes brutals de parlar amb tu, però no he tingut collons.

Noi, 16 anys
Em vas enamorar des del dia en què et vaig conèixer. Estiueges a Begur i cada dia desitjo que arribi l'estiu per tornar-nos a veure. Aquest any hem estat a punt de quedar amb tota la colla per Barcelona i tenia moltíssimes ganes de veure't. El teu nom comença per B i tens una bessona. Si saps qui sóc, obra.

Noia, 15 anys
Crec que m'estic pillant de tu massa i no sé com frenar-ho. Intento oblidar-te i pensar que només som amics però cada divendres que et torno a veure, em tornen aquests sentiments. Aquell riure quan amb mires amb els teus ulls verds fixament als meus...M'encantes i crec que hi ha alguna cosa perquè sempre et pillo mirant-me de reüll d'una manera especial. No crec que ho miris però només volia dir-ho. El teu nom comença per A i acaba per L (4 lletres). Ets ros i tens moto.


Noi, 17 anys
Ara a mig curs m'he canviat d'insti i fa res que he començat, però és que no m'ha fet falta gaire temps per adonar-me de com de preciosa ets. A més, em sembles súper dolça. Fa poc em vas demanar si tenia nòvia i no sé si fer-me il·lusions amb coses que no són. Digue'm que penses.

Noia, 16 anys
Els dos fem 1r de Bat al mateix insti (Mataró), tu l'humanístic i jo el científic. No sé com, però cada vegada que et veig em quedo mirant-te fixament i tinc ganes de saber com ets. Algun cop hem creuat mirades, però potser són imaginacions meves. M'encanta el rollazo que portes i m'he viciat al teu vsco. Em flipen les fotos que fas, sobretot les dels cels, són impressionants. Si saps qui sóc i t'interessa parlar amb mi, digues alguna cosa.

Noi, 15 anys
Aquest desembre ens vam asseure junts a l'avió tornant del Canadà. No paro de pensar en tu...sé que potser no ho llegeixes, però si ho fas, m'agradaria que m'obrissis ni que sigui per assegurar-te què sóc jo. Si ens poguéssim veure algun dia, seria el noi més feliç del món. Tens 14 anys.



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: