5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 18 de gener de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?




 


Versió sense Playbuzz:

Un experiment dut a terme el 2019 va descobrir que la freqüència cardíaca de les balenes pot ser de 2 batecs per minut! La dels humans és d'entre 60 o 100 batecs/minut.

El vibrador més car del món val 1 milió d'euros. Va ser dissenyat per l'artista Australià Colin Burn i està format per diferents peces de joieria. Aquí el teniu:

Islàndia té un museu sobre el penis. El país compta amb el Museu "falològic", ubicat a Húsavík, al nord . Té la col·lecció de penis de diferents espècies més extensa, conservats en formol i dissecats.

Quan dibuixem un cor, no se sol assemblar gaire a l'òrgan humà, però el cert és que s'inspira en la seva forma. El dibuix que utilitzem va sorgir de la idea d'ajuntar dos cors humans per simbolitzar l'amor.

En la mitologia grega Nike era la deessa de la victòria. És per això que els creadors de la coneguda marca esportiva van escollir aquest nom per la seva firma.



 
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: