10 imatges de l'abans i el després dels incendis d'Austràlia

per Adolescents.cat, el 14 de gener de 2020 a les 10:41
Poc o molt, tothom està al corrent del que està passant a Austràlia. Fa uns dies us explicàvem més a fons la tragèdia que està destrossant aquest preciós continent.

En el nostre dia a dia no pensem en el que no tenim a prop de casa, i és normal. Però avui volem compartir amb vosaltres algunes imatges de l'abans i el després dels incendis a Austràlia per fer-nos càrrec del que comporta aquest desastre. Els foto-muntatges són de la revista digital, Bored Panda.

 
 

Hi ha vàries opcions per a fer donacions, una d'elles és la que ha impulsat la influencer @arethalagalleta, que actualment viu a Austràlia. Assegura que donaran el 100% a la causa i que han decidit crear la plataforma per facilitar les donacions des d'Espanya. Fes clic aquí si vols col·laborar.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: