Sabies què teníem un consultori? T'expliquem tot el que n'has de saber!

per Redacció, el 15 de gener de 2020 a les 08:49
Sabem que molts i moltes de vosaltres teniu dubtes sobre sexe, relacions, autoestima, alimentació, però no us atreviu a parlar-ne amb els pares o amics/gues. És per això que el 2013, i amb l'ajuda de la Generalitat de Catalunya, vam decidir impulsar El Consultori, un espai virtual gratuït on podeu preguntar de manera anònima els vostres dubtes i us els responen psicòlogues expertes!

I per què us ho expliquem? Doncs perquè hem decidit renovar-lo per posar-vos les coses més fàcils. Des d'ara, podreu fer les consultes sense haver de registrar-vos i de manera més ràpida. És tan fàcil com accedir a la secció del consultori relacionada amb el vostre dubte –psicologia, sexualitat o alimentació- i enviar la pregunta que vulgueu fer. Al cap de poques hores, rebreu resposta d'una de les nostres expertes. 


A més a més, des d'ara posarem l'apartat del consultori al final de les notícies perquè pugueu escriure els vostres dubtes sense haver de canviar de pàgina.

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.

Arxivat a:
ACTUALITAT, consultori
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: