3 motius per veure la sèrie del moment

per Redacció, el 16 de gener de 2020 a les 12:10
The Witcher, estrenada fa poques setmanes, s'ha convertit en una de les sèries més ben valorades de Netflix. De fet, alguns usuaris ja l'han comparada amb ficcions tan conegudes com Game of Thrones, tot i que el seu argument és bastant diferent.

Aquesta producció se centra en Geralt de Rivia, un caçador de monstres que es veu involucrat en una guerra entre imperis en contra de la seva voluntat. Et donem alguns motius per veure-la si encara no ho has fet:


 


Versió sense playbuzz
Ens presenta un univers fantàstic diferent 
The Wicther es basa en una saga inspirada, principalment, en la mitologia eslava. Això fa que coneguem personatges nous als quals no estem acostumats, com els wyverns. Si us agraden les sèries fantàstiques, la trama d'aquesta ficció us encantarà. 

Conflictes morals The Wicther 
Presenta conflictes morals que ens fan reflexionar i amb els quals, fins i tot, ens podem sentir identificats. De fet, alguns dels dilemes que trobem en aquesta ficció són molt més personals que els d'altres sagues com Game of Thrones. 

Personatges amb molta personalitat 
Tot i que el protagonista principal és Geralt de Rivia, la sèrie compta amb altres personatges plens de carisma dels quals t'acabes enamorant. Com Cirilla de Cintra o Yennefer de Vengerberg.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: