Així és com pots combinar el color tendència d'aquest any

per Redacció, el 22 de gener de 2020 a les 13:30
Encara no saps quin és el color d'aquest any? Doncs Pantone ha decidit que el to del 2020 sigui el Classic Blue, un blau molt elegant que recorda el cel al vespre, el qual han descrit com a temporal i amb qualitats tranquil·litzadores. Com podem aplicar aquest color en els nostres looks?

És un color que afavoreix molt i és fàcil de combinar. A més a més, és força versàtil, ja que el podem adaptar a diferents ocasions: pot ser sofisticat pels nostres outfits de nit, formal per situacions que ho requereixin o desenfadat pel nostre dia a dia. La professora d'Assessoria d'Imatge de Thuya Escuela ens proposa 3 looks. 

 


Ara ja saps com combinar el Classic Blue, el color de l'any! Si t'agradaria aprendre més sobre l'assessoria d'imatge, et recomanem que donis un cop d'ull al Grau Superior d'Assessoria d'Imatge de Thuya Escuela. I si t'interessa el món del maquillatge no et pots perdre el Grau Superior de Maquillatge i caracteritzacióSi vols més informació sobre els cursos de Thuya Escuela, pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.
 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Thuya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: