Snapchat salva a una menor segrestada

per Adolescents.cat, el 23 de gener de 2020 a les 11:35
El passat 14 de gener, una menor de 14 anys va ser segrestada a Capitola, Califòrnia (Estats Units). L’adolescent va ser drogada fins que va deixar d’oposar resistència.

El segrestador, Albert Thomas Vázquez (55 anys), amb l’ajuda de dos homes més, la va ficar al seu cotxe i va abusar d’ella sexualment. Després la van portar a un hotel i la van tancar en una habitació on van tornar a abusar-ne.


Una situació molt dura i traumàtica, però que es va resoldre gràcies a les xarxes socials. La jove va aconseguir fer ús de l’aplicació Snapchat i va posar-se en contacte amb alguns dels seus amics per explicar-los que l’havien segrestat. Ells van poder localitzar-la gràcies a la ubicació de l’aplicació i van avisar la policia del que havia passat. Gràcies a aquesta informació les autoritats van poder arribar a temps a l’hotel on hi havia la noia i van detenir els tres homes.

Ara els tres segrestadors són a presó i estan acusats de violació, acte lasciu contra una menor i violació amb intoxicació o substància controlada.


Snapchat ha explicat a BuzzFeed News que no és la primera vegada que s’utilitza el mapa de l’aplicació en situacions similars. Han aclarit que la localització de Snapchat es pot compartir amb els amics que es vulgui. Així doncs, hi ha moments en què sort en tenim de la tecnologia! 
Arxivat a:
ACTUALITAT, snapchat, segrest
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: