Molta polèmica per aquesta imatge: vosaltres creieu que és sexista?

per Redacció, el 24 de gener de 2020 a les 10:34
Ja fa més d'una setmana que es va publicar, però a dia d'avui encara continua la polèmica a les xarxes socials per un anunci del metro de Barcelona.

Tot va començar el 17 de gener, quan la CUP va denunciar en un tuit que la imatge utilitzada per promoure el transport públic a l'àrea metropolitana era "sexista" i "cosificava el cos de la dona".

A l'anunci, com podeu veure més avall, hi apareix una noia d'esquenes i just a l'alçada del cul s'hi col·loca una imatge de la T-Usual, una de les noves targetes de transport públic.
 
És precisament per aquest motiu, que la CUP considera que es tracta d'una imatge masclista. Ara bé, també hi ha molts altres usuaris que estan a favor de l'anunci i no creuen en cap cas que sigui sexista. Vosaltres què en penseu?
 
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, anunci, sexisme
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: