Mor l'estrella del bàsquet Kobe Bryant

Kobe Bryant, jugador dels Lakers en una imatge d'arxiu | Europa Press
per NacióDigital, el 26 de gener de 2020 a les 21:25
L'estrella de la NBA Kobe Byrant ha mort en un accident d'helicòpter després que aquest s'hagi estavellat, segons avança la cadena TMZ i confirma el reconegut periodista Adrian Wojnarowski. L'exjugador dels Lakers anava amb altres tres acompanyants que també haurien perdut la vida durant el sinistre aeri.
 


Kobe Bryant ha estat un dels jugadors més brillants dels últims 20 anys. A la NBA va conquerir diversos títols, inclosos cinc anells de campió, dos d'ells al costat de Pau Gasol i amb qui mantenia una estreta amistat.
 

 

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: