Així ha estat el comentat discurs de Rosalía als Grammy

per NacióDigital, el 27 de gener de 2020 a les 09:03

Rosalía ha fet el pas definitiu per consolidar-se com a fenomen global en guanyar el Grammy a millor disc llatí de rock, urbà o alternatiu per El mal querer. El segon projecte discogràfic de l'artista catalana s'ha imposat així a X 100pre, de Bad Bunny; Oasis, de Bad Bunny i J Balvin; Indestructible, de Flor de Toloache; i Almadura, d'iLe.


En un discurs en què ha barrejat el català, el castellà i l'anglès, la cantant ha agraït el guardó i ha mostrat admiració per tots els nominats. "És un honor haver estat a la mateixa categoria que vosaltres, gràcies per haver abraçat el meu projecte", ha precisat. També ha tingut unes paraules per a a la seva família en català: "Us estimo molt i sense vosaltres no hauria pogut arribar".
 

Rosalía, amb el Grammy Foto: ACN


Amb tot, ha assegurat que el que l'emociona de veritat és poder actuar en directe a la cerimònia de Los Angeles amb una proposta "inspirada en el flamenc".

Rosalía, que ja va arrasar als Grammy Llatins, també estava nomenada com a candidata a millor nova artista. Competia en aquesta categoria amb noms com Black Pumas, Billie Eilish, Lil Nas X, Lizzo, Maggie Rogers, Tank and The Bangas i Yola.

En aquesta ocasió, però, no ha pogut ser. La jove cantant nord-americana Billie Eilish, de només 18 anys, ha triomfat  aconseguint cinc premis entre ells, el de millor artista novella al que també optava la cantant catalana. Eilish, amb sis nominacions, també ha aconseguit el premi a la millor cançò de l'any per Bad Guy.
 

Rosalía, a la seva actuació a la gala Foto: Grammy



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: