Critiquen Bad Gyal per haver dit això sobre el masclisme

per Adolescents.cat, el 27 de gener de 2020 a les 10:00
Bad Gyal es va donar a conèixer el 2016 amb cançons com Pai i Fiebre i des de llavors que la seva popularitat no ha parat de créixer. De fet, el 2019 va firmar amb Interscope, segell que porta cantants com Madonna, i va actuar a festivals tan coneguts com el Sònar. 

El seu èxit, però, també té una cara negativa: les critiques. La cantant ja ha assegurat en diverses ocasions que està farta de les queixes sobre les seves cançons. En concret, no entén perquè li diuen que les seves lletres són sexistes.

"Les meves lletres no són masclistes. Si les canto jo que sóc una noia, i em sento còmoda amb elles és que no són masclistes", ha afirmat aquest cap de setmana en una entrevista a Catalunya Ràdio. 
 
El seu argument, però, no ha convençut a alguns usuaris de Twitter, que li han recordat que ser dona i ser masclista és possible i que, per tant, les seves paraules no tenen sentit. Vosaltres penseu que les cançons de Bad Gyal són masclistes?
 
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Bad Gyal, cantant
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: