Sabies que existeix un Netflix gratuït on pots veure pelis sense pagar? T'ho expliquem!

per Redacció, el 30 de gener de 2020 a les 10:04
Si esteu a casa, us ve de gust mirar un peli, però no sabeu on buscar-la, la web de la qual us parlarem avui us pot ser molt útil. Es diu eFilm i és un servei gratuït creat per Infobibliotecas.

Aquesta pàgina, amb una aparença similar a Netflix o HBO, fa possible el préstec de pel·lícules als usuaris amb carnet de biblioteca. De moment, els territoris que ofereixen aquest servei de manera gratuïta són Catalunya, Astúries, Canàries, Euskadi, Madrid, Múrcia i Navarra.

 

I com funciona?


1. Primer de tot cal tenir el carnet de les biblioteques públiques catalanes. Si no el teniu, us el podeu fer de manera gratuïta a la biblioteca que us quedi més a prop.

2. Un cop tingueu el carnet, heu de demanar accés a eFilm a la vostra biblioteca. Ho podeu fer de manera presencial, trucant o enviant un correu electrònic. 

3. Amb el nom d'usuari i la contrasenya que us hagin donat, accediu a la web d'eFilm a Catalunya i registreu-vos.

4. Quan ho hagueu fet, ja tindreu accés a tot el catàleg i l'únic que haureu de fer és seleccionar la pel·lícula que vulgueu veure.

5. Un cop escollit el film, i seleccionat l'idioma, tindreu 72 hores per veure'l.

Fàcil no? Coneixíeu aquesta web?
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries, cinema
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: