8 curiositats que no sabies sobre aquestes pelis i et sorprendran

per Redacció, el 31 de gener de 2020 a les 08:23
Darrere els rodatges de les pel·lícules s'hi amaguen anècdotes i curiositats que la majoria del públic desconeix. Avui us hem fet un recull amb algunes d'elles: quina us ha sorprès més?


 


Versió sense playbuzz
Guardianes de la galaxia
Chris Pratt va "robar" el vestuari del seu personatge per poder-se disfressar de superheroi quan anava als hospitals a visitar nens malalts.

Dallas Buyers Club
El maquillatge i la perruqueria d'aquesta pel·lícula es van emportar un premi Òscar l'any 2015. El que molta gent no sap és que el film només comptava amb un pressupost de 250 euros per l'apartat d'estilisme.

La teoría del todo
Stephen Hawking es va veure tan representat en l'actuació d'Eddie Redmayne que va cedir la seva veu original i la seva tesi firmada per a la pel·lícula.

Cisne negro
Natalie Portman es va pagar les seves pròpies classes de ballet abans de saber si el film tiraria endavant a no. El seu esforç va valer la pena:la pel·lícula la va fer guanyar l'Oscar a Millor Actriu.

Aladdin
El protagonista d'aquesta cinta de Disney està basat en l'actor Tom Cruise.

Scarface
Es considera una de les pel·lícules més ofensives de la història: s'ha calculat que cada 29 segons es diu una paraulota.

Titanic
A Titanic es van tenir molt en compte el temps. Per exemple, l'escena de l'impacte amb l'iceberg dura 37 segons, que és exactament el mateix que va durar a la vida real.

Joker
Joaquín Phoenix va estar mesos preparant-se el seu personatge. No només va haver de perdre 23 quilos per tal d'encaixar en el paper de Joker, sinó que va haver d'investigar casos de pacients amb riures patològics per crear la seva peculiar rialla.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: