Les 10 millors sèries de l'últim any segons el públic: hi estàs d'acord?

per Redacció, el 6 de febrer de 2020 a les 11:41
A principis d'aquest 2020, els experts en cinema i televisió han publicat moltíssims rànquings amb les millors sèries de l'últim any. Ara bé, quines són les produccions preferides del públic? Per saber-ho hem mirat les llistes fetes per usuaris dels webs Filmaffinity i IMBd i aquestes són algunes de les sèries més votades: n'heu vist alguna? Quina us agrada més?



 


Versió sense pleybuzz

Chernobyl (Minisèrie de TV)
Com segurament ja sabreu tracta sobre l'accident nuclear que hi va haver el 1986 a Ucraïna (part de l'antiga URSS). Així doncs, aquesta ficció basada en fets reals explica, des de diversos punts de vista, el que va passar aquell dia i les conseqüències que va tenir. 

Cristal Oscuro: La era de la resistencia
Quan tres joves Gelfling descobreixen l'horrible secret darrere del poder dels Skeksis, emprenen un viatge èpic per salvar el seu món. 

Así nos ven 
Aquesta minisèrie se centra en un cas real conegut com Els cinc de Central Park. Els fets van passar el 1989, quan cinc adolescents van ser condemnats a presó per violar i apallissar una noia, un crim que no havien comès. 

The Virtues 
Narra la vida del Joseph, un home obsessionat per un trauma del seu passat que decideix tornar al poble de la seva infància per enfrontar-se als seus records. 

The Mandalorian 
La sèrie, ambientada en l'univers Star Wars, segueix els passos de Mando, un caça-recompenses de la llegendària tribu dels Mandalorian. 

Years and Years 
La sèrie ens mostra l'evolució d'una família britànica al llarg dels anys la qual va veient com la societat, la política i el poder cada vegada es deterioren més. Aborda les problemàtiques de la tecnologia, del canvi climàtic i de la crisi dels refugiats, entre altres. 

The Boys 
La sèrie té lloc en un món on els superherois representen el cantó fosc de la fama i el poder. Un grup de vigilants, anomenat The Boys, decideix fer tot el possible per frenar-los. 

Undone 
L'Ànima és una noia de 28 anys que viu als Estats Units. Després de patir un accident, descobreix que és la seva forma de percebre el temps no és la mateixa d'abans. Amb el propòsit de descobrir la veritat sobre la mort del seu pare, decideix desenvolupar la seva nova habilitat.

Watchmen
Basada en el còmic del mateix nom, aquesta sèrie ens mostra un univers alternatiu on els vigilants emmascarats són tractats com a criminals. 

Creedme 
La producció, de 8 episodis, explica el cas real de Marie Adler, una jove a qui van violar i a qui ningú va creure durant anys. Les coses canvien, però, quan les inspectores de policia Grace Rasmussen i Karen Duvall comencen a investigar casos similars al seu.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: