6 coses que no sabies sobre la pel·lícula que ha triomfat als Oscar

per Redacció, el 10 de febrer de 2020 a les 09:55
Aquest diumenge Parásitos ha fet història als Oscar. La producció coreana s'ha convertit en el primer film a aconseguir el premi a millor pel·lícula i també a millor pel·lícula de parla no anglesa. Us deixem amb algunes dades sobre aquesta obra que potser us agradarà saber:



 


Versió sense playbuzz

Sobre què tracta? 
La pel·lícula se centra en una família coreana que intenta sobreviure sense gairebé recursos. Tot canvia, però, quan Gi Woo, el fill gran, troba feina com a professor particular en una casa de gent adinerada. Això farà que les dues famílies comencin una estranya relació tot i pertànyer a mons totalment diferents.

Està inspirada en una història real 
Bong Joon-ho, el director de la pel·lícula, ha explicat que es va inspirar en les seves pròpies vivències per escriure Parásitos. Quan era jove, el cineasta va treballar com a professor particular per a una família rica. Una experiència que ara, molts anys més tard, li ha servit per crear aquest film. A més a més, la cinta ens mostra una realitat de la cultura coreana molts cops ignorada: l'educació com a punt d'unió entre famílies riques i pobres. 

La casa, una altra protagonista 
La casa on es desenvolupa la majoria de la pel·lícula té un paper molt més important del que sembla. De fet, va ser dissenyada pel mateix director per tal de crear un ambient especial en certes escenes. Així doncs, si encara no heu vist el film, fixeu-vos molt bé en els espais i els colors de l'edifici on té lloc la trama.

Els actors 
Els actors Song Kang-ho i Choi Woo-shik van acceptar treballar en la pel·lícula abans de llegir-ne el guió. El motiu? Tenien confiança absolta amb el director del film, amb qui ja havien treballat anteriorment. 

La música
La cançó que apareix al final de la pel·lícula va ser creada pel mateix director Bong Joon-ho i interpretada per l'actor Woo-sik Choi. 

Futura sèrie? 
HBO s'està plantejat estrenar una sèrie inspirada en la pel·lícula Parásitos, la qual comptaria amb el mateix director i alguns dels actors. De moment, però, encara no s'ha confirmat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: