Quants triangles hi veus? Només hi ha una resposta, però ningú es posa d'acord

per Redacció, el 12 de febrer de 2020 a les 09:06

Quants triangles veus en la imatge de més amunt? 6? 9? 12?
Més? La pregunta forma part d'un repte que ha desembocat en un debat força estès a la xarxa. Només pot haver-hi una resposta correcta, però ningú sembla capaç de posar-se d'acord.


Popular Mechanics va difondre la imatge a través d'Instagram tot demanant ajuda als seus seguidors per desxifrar l'enigma. Com és habitual en aquests casos, la publicació acumula respostes molt dispars. N'hi ha que en veuen quatre. D'altres, 12. També n'hi ha que asseguren que en veuen 16, 18 o, fins i tot, 22.

Ara bé, quina és la resposta correcta? És difícil de determinar. Tal com destaquen molts usuaris, el fet que el dibuix estigui fet a mà ho complica tot perquè no hi ha línies exactament rectes.


Malgrat això, segons ha publicat el mateix perfil a la xarxa, que assegura haver consultat diversos matemàtics, a la imatge hi hauria 18 triangles. "La única manera de formar-los és que el vèrtex superior sigui part del triangle". A continuació, la il·lustració de la resposta. 
 

La resposta que genera més consens: 18 triangles

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: