​Vols cantar a l'escenari Adolescents.cat del Saló de l'Ensenyament?

per Redacció, el 11 de febrer de 2020 a les 15:45

La setmana del 18 al 22 de març comença una nova edició del Saló de l'Ensenyament al recinte de Montjuïc de Barcelona. Com cada any, Adolescents.cat tindrà un gran espai amb activitats, escenari i concerts.

Quins grups tocaran i quins dies?


No et podem respondre aquesta pregunta encara. Tenim moltes ganes de dir-vos el cartell amb els concerts programats, però encara no ho podem fer públic. Només us direm que tindrem alguns dels millors artistes de Catalunya tocant a l'escenari d'Adolescents.cat.



T'agradaria tocar a l'escenari?

A banda dels grups i artistes coneguts, també tenim ganes que adolescents com vosaltres puguin actuar. És per això que 4 persones tindran l'oportunitat de tocar.

Com pots participar?

- Has de tenir entre 14 i 19 anys.
- Tenir disponibilitat per venir al Saló de l'Ensenyament de Barcelona el diumenge 22 de març al matí.
- Envia un «cover» a través del formulari que trobaràs a continuació perquè puguem veure com cantes. Tocar un instrument sumarà més punts.
- Tens temps fins el 2 de març



Val, però a qui triareu?

De tots els «covers» rebuts, seleccionarem els 8 que ens agradin més i els publicarem a la web on l'audiència —per votació popular— decidirà els 4 que actuaran a l'escenari Adolescents.cat.




Molta sort!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: