T'agrada esquiar? Amb el Carnet Jove tens tots aquests descomptes

per Redacció, el 14 de febrer de 2020 a les 10:44
Us agrada anar a esquiar o practicar altres activitats a la neu? Doncs amb el Carnet Jove podeu gaudir de descomptes en les estacions d'esquí i també en lloguer de material, entre altres. Els podeu consultar a continuació o anant a la següent web:

ESTACIONS D'ESQUÍ

 FGC - Estació de Muntanya i Cremallera de la Vall de Núria: al Pack Jove tens un val 2x1 en dies laborables en el bitllet del cremallera; bitllet de cremallera + forfet; o bé cremallera + Parc Lúdic.

 FGC - Estació Port-Ainé: al Pack Jove tens un val 2x1 en el forfet de dia laborable i si ja has utilitzat el val, presentant el carnet a les taquilles et faran un 10% en el forfet de dia, compra anticipada en línia - 10% en el lloguer de material a l'estació.

 FGC - Estació d'Esquí i Muntanya Vallter 2000: al Pack Jove tens un val 2x1 Un forfet de dia (de dilluns a divendres) d'adult gratis en comprar-ne un altre, i si ja has utilitzat el val, presentant el carnet a les taquilles et faran un 10% en el forfet de dia en la compra anticipada.

 FGC - Estació Espot Esquí: al Pack Jove tens un val 2x1 en el forfet de dia laborable. Si compres un forfet d'un dia, te n'endús un altre gratuït per al mateix dia, i si ja has utilitzat el val, presentant el carnet a les taquilles et faran un 10% en el forfet de dia, en la compra anticipada.

 FGC - Estació d'Esquí La Molina: presentant el carnet a les taquilles et faran un 10% en la compra anticipada en el forfet de dia d'hivern i estiu.

 Estació d'Alta Muntanya Tavascan: presentant el carnet a les taquilles et faran un 10% en el forfet de dia i en el lloguer de material.

 Estació d'Esquí Nòrdic Tuixén - La Vansa: presentant el carnet a les taquilles et faran un 10% en el forfet d’un dia.

 Lles, Estació d'Esquí Nòrdic i Muntanya: presentant el carnet a les taquilles et faran un 10% en el forfet d’un dia.

 Estació d'Esquí Nòrdic Sant Joan de l'Erm: presentant el carnet a les taquilles et faran un 10% en el forfet de dia.

 Estació d'Esquí Nòrdic d'Aransa: presentant el carnet a les taquilles et faran un 10% en el forfet de dia.

 Estació d'Esquí de Masella: presentant el carnet a les taquilles et faran un "Tarifes especials en el forfet d'adult d'un dia i en el de varis dies consecutius de les modalitats "Forfet Masella" i "Forfet Alp 2500 (Domini esquiable Masella + La Molina)".

 Naturlandia: al Pack Jove tens un val 2x1 en el forfet d'esquí de fons + lloguer de material.

 VallNord - Pal Arinsal: al Pack Jove tens un val 2 dies d'esquí pel preu d'un a Vallnord- Pal Arinsal.

ALTRES DESCOMPTES

 Associació d'Escoles d'Esquí de Catalunya: al Pack Jove tens un val ​Dos alumnes al preu d’un en classes d’esquí a les escoles d’esquí de l’Associació d’Escoles d’Esquí de Catalunya.

 Escola d'Esquí i Snowboard Port del Comte: 3€ de descompte en el forfait d'un dia en temporada alta i 2,5€ de descompte en temporada baixa.

 Raspa Roia: ​10% en el lloguer d'esquís i d'articles d'esport.​

 Grup Elements: al Pack Jove tens un val 2x1 en el lloguer de material d'esquí o snowboard.

 Guies Arania: al Pack Jove tens un val 2x1 en raquetes de neu.

 Calafate Sky Center: 15% en el lloguer i la venda de material - 10% en l'escola d'esquí.

 Experience Ski School: 10% en classes d'snowboard i en material de lloguer per a majors de 14 anys.

 Kids Escola d'Esquí: 10% en classes d'esquí i en material de lloguer a la Kids Escola d'Esquí, fins a 14 anys.

 Yeti Emotions: 10% en activitats hivernals.


 
Arxivat a:
CARNET JOVE, esquiar
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: