Aquest és el significat del títol d'una de les cançons que més escoltes

per Adolescents.cat, el 17 de febrer de 2020 a les 09:49
Probablement tu també has estat cantant: “Ya no tiene excusa, hoy salió con su amiga, dizque que pa’matar la tusa”. Així comença el nou èxit de Karol G i Nicky Minaj que ja té més de 500 milions de reproduccions a Youtube des que es va publicar el novembre de 2019.



La pregunta que molta gent es fa és què coi és això de “la tusa”? És la definició de l’estat d’ànim de trobar a faltar una persona estimada després d’una ruptura. És un sentiment entre la nostàlgia i el ressentiment. Aquí no tenim una paraula per referir-nos a això, però qui diu que no acabem introduint aquesta paraula en el nostre vocabulari col·loquial?

L’èxit d’aquest tema també va fer que la RAE (Real Academia Española) fes un tuit explicant el significat del terme “tusa”:
 
Paraules com aquesta es recullen al diccionari d’americanismes, on hi podem trobar totes les paraules pròpies de l’espanyol americà.

La pròpia Karol G va explicar el significat d’aquest terme en una entrevista en vídeo per a Genius, web especialitzada en lletres musicals. “Quan he tingut ‘la tusa’ per algú m’he dit: ‘No em deixaré morir. Despertaré, m’arreglaré i faré esport perquè quan aquesta persona que m’ha fet patir em vegi, se n’arrepenteixi”, diu l’artista.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: